• Het moderne gebouw van ATMR Kantoorverandering kreeg een karakteristieke huiskamer met geschiedenis. Met op de wand een patchwork van diverse behangprints uit vervlogen tijden. Zoals in een oud huis, waar je steeds iets meer ontdekt over de voorgaande bewoners, wanneer je de behanglagen afkrabt die door de jaren heen zijn aangebracht. Ook het thema tijd (een belangrijke factor bij projectwerk) staat centraal in deze ruimte. Uitgebeeld door een verzameling van klokken aan de wand en afbeeldingen van klokken op het servies op de schouw.


  • Van veraf gezien, staat in deze nis gewoon een vaas met bloemen. Maar van dichtbij zijn kantoorartikelen uit het assortiment van AtmR te ontdekken. En de vaas, een breiwerk van elektriciteitsdraad (inclusief stekker), staat model voor de service ‘kabelmanagement’. De bureaulamp in de andere nis, lijkt in deze opstelling tot leven te komen. Het zijn twee voorbeelden van hoe Mstyling op creatieve en verrassende wijze vorm geeft aan de presentatie van producten en diensten in een showroom.


  • Mstyling zorgt in haar werk voor een rode draad in kleur en vorm. Dat geeft rust en evenwicht, die sommigen overigens slechts onbewust zullen ervaren. De toegepaste vormen en (huisstijl)kleuren bij AtmR zijn een mooi voorbeeld. In de silhouetten van de vaas ‘Tête à fleur’ zijn twee gezichten te herkennen. Zoals dat van de dame op de bank. En die da’me komt weer terug in de tekst op de toiletdeur, waar in de woordenboekomschrijving ook de dame uit een schaakspel is opgenomen. Die op haar beurt weer onderdeel uitmaakt van het levensgrote schaakspel in de entreehal. En dat maakt de cirkel rond.