• Een sfeervolle en hoogwaardige werkruimte staat of valt niet per definitie met kostbaar nieuw meubilair. Sterker nog, met alleen nieuw meubilair is het niet af. Een inspirerende print op de wand in combinatie met de juiste lamp en bijvoorbeeld een waterkaraf doen wonderen. Mstyling heeft het talent om materialen, kleuren en vormen zodanig op elkaar af te stemmen, dat het klopt. Dat alle elementen samen een goed geheel gaan vormen. Zelfs als de bestaande tafels en stoelen geen eenheid zijn. Dan blijkt investeren in styling dus slimmer dan het vervangen van meubilair.


  • De facelift van het Esize kantoor viel samen met de lancering van de nieuwe huisstijl en website. Mstyling vertaalde grafische elementen van het Esize brand naar het interieur: de zwarte lijnen en de bol met blauw kleurverloop uit het logo; iconen die de diverse verkoopmodules uitbeelden; een rasterpatroon van puntjes. Ze zijn in de vernieuwde huisvesting te herkennen in de vorm van wallvisuals, verlichting, poefjes en accessoires zoals klokken en een magazinerek.


  • Projecten van Mstyling maken iets los bij mensen. Interactie op uitnodigende whiteboards en samen lunchen aan de nieuwe lange keukentafels; het zijn voorbeelden van hoe veranderingen in de Esize werkomgeving de teamspirit hebben vergroot. Goed observeren, interviews en spontane gesprekken ‘in de wandelgangen’ gaven inzicht in wat zou passen. Toen na realisatie van de styling het persoonlijk enthousiasme merkbaar was en de mensen trots rondleidingen gaven, was het grootste doel van Mstyling bereikt. Namelijk het creëren van een werkomgeving die mensen motiveert en bindt.


  • Kleuren, visuals, ruimtenamen, accessoires… Met de optelsom van alle stylingelementen helpt Mstyling haar opdrachtgevers om uit te stralen wat ze doen en wie ze zijn. En daagt ze eigen mensen en bezoekers als vanzelf uit tot interactie. Bij e-procurement specialist Esize is de zwemmende Indiase olifant Rajan onderwerp van gesprek. Bij dit verrassende beeld hoort een mooi en positief verhaal over duurzaamheid en waarde. Op de ontmoetingsplaats voor informeel overleg staat het magneetspel Jishaku, met het symbolisch karakter van onderlinge aantrekkingskrachten.