• Vroeger verwerkten we stapels papier met de typemachine. Tegenwoordig zwerven we als Nomaden met laptops binnen en buiten kantoor. Hoe werken we straks? En wat heeft dat voor consequenties voor de kantoorinrichting? Daarover kan Haworth met haar bezoekers van gedachten wisselen in deze speelse zithoek, midden in de showroom. Bureauladekasten kregen een functie als zitmeubel, voorzien van decoratieve kussens en vergezeld door poefjes met prints van archiefmappen. Een voorbeeld van hoe een productenshowroom veranderde in een decor voor klantvraagstukken.


  • Sporen van mensen maken de showroom van kantoorinrichter Haworth levendig. Een stropdas, een sportschoen, een tas; ze vertellen iets over de mensen die in deze setting zouden kunnen werken. Accessoires kunnen ook iets vertellen over de functionaliteiten van een opstelling. Zoals de boeken bij deze fauteuiltjes die dus niet alleen geschikt zijn om overleg te voeren. De eigenwijze gele lamp brengt kleur en karakter in de showroom.


  • Mstyling creëerde voor kantoorinrichter Haworth deze verrassende en inspirerende ontvangstruimte. Met een TV als bijzettafel, een ladder naar een verlicht raam en tafellampen ondersteboven aan het plafond. Bezoekers kunnen er, terwijl ze even wachten, persoonlijke attributen en Haworth gezichten ontdekken. Het eerste kopje koffie wordt gedronken binnen de ruimtelijke structuur van dit huis (compleet met keukenraam en buitendeur die overigens altijd open staat). Het huis is bewust merkloos ingericht, om te benadrukken dat een informeel en persoonlijk eerste contact centraal staat.


  • Mstyling maakte van deze studio een uitnodigende ruimte die de creativiteit uitstraalt van de activiteiten die er plaatsvinden. De kastenwand werd getransformeerd tot opvallende en kleurrijke blikvanger, die de aandacht trekt vanuit de gehele verdieping. Couturepoppen zijn gekleed met stofstalen uit de collectie waar in deze studio mee wordt gewerkt en die voorheen achter de kastdeuren verstopt lagen. Ook inspirerende boeken en magazines zijn een zichtbare link met de studioactiviteiten.


  • Bij de Nederlandse vestiging van het Amerikaanse Haworth, luncht men informeel aan de keukentafel. Bescheiden en persoonlijke gastvrijheid binnen het mondiale en grootse geheel van het bedrijf. Delfts Blauw en een lamp van melkflessen versterken de typisch Hollandse sfeer van boterhammen met kaas en een glas melk. Dit thema is doorgezet naar de aangrenzende sanitaire ruimten, waar Delfts Blauwe tegels en Oud Hollandse spreuken de wanden sieren. Een luxe lunch onder de kroonluchter kan natuurlijk ook. Of een kop koffie met een stroopwafel.


  • De mogelijkheden van styling zijn eindeloos. Alle mogelijke sferen kunnen worden gecreëerd. Uiteraard afgestemd op zaken zoals functionaliteit en afwerkmaterialen van de ruimte, huisstijl richtlijnen, gewenst uitstralingsniveau en beschikbaar budget. Mstyling inventariseert samen met haar opdrachtgevers de wensen en maakt beeldpresentaties van haar styling ideeën. Op die manier houden beide partijen grip op de verwachtingen en plannen.