• Mstyling past decoratie graag praktisch toe. Zoals thuis, waar de niet te vermijden speelgoedbende werd verheven tot styling die de inrichting levendig maakt. Een grote streetart foto, speelkleden en een samengestelde kastenwand met deurtjes en lades vormen het décor. Auto’s, speelgoed figuren en de bewegende cartoons op TV vullen het in. Het low budget meubilair is ondergeschikt aan de styling. Het zal na een tijdje vanzelf plaats gaan maken voor iets moois. Want kleine jongetjes worden groot, dus dit speelse statement is tijdelijk. Net als street art dat overigens vaak is.


  • Een thuis geeft een afspiegeling van de bewoners. Tenminste, dat is hoe het volgens Mstyling zou mogen zijn. En dat zit ‘m niet in het afstemmen van de stof van de gordijnen en de bank. Wel in de verzameling van alledaagse spullen en souvenirs. Van hakjes tot dino’s. En van een street art foto van een weekend Berlijn tot een Zuid Afrikaanse krant met grappige koppen. Inspirerend, origineel en persoonlijk tot in de details. Dus geen willekeurige speelgoedbakken, maar een ton met strips in stijl. Mét een stukje M’lady uit Thunderbirds, voor en door M.


  • M voerde de speelse, losse sfeer van binnen door naar de tuin. Met een trapkist (als dekmantel voor die lelijke kunststof kussenbox...) in dezelfde kleur groen als de muur en speelgoedkast. Fauteuils in dezelfde vorm als de oude stoel van binnen, die ook regelmatig de zithoek buiten uitbreidt. Een enorme loungebank, stoere plantenbakken met daartussen een staptrede, fijn licht grind rondom de bomen, cactussen in een minikas... Alles bij elkaar een ‘net even anders’ tuin, om in alle seizoenen in te wonen.