Tekenen aan de wand

Wanden zijn sterk sfeerbepalend in een ruimte en vormen dan ook een belangrijke basis van de styling. De juiste combinatie van wandbewerking, meubilair en stylingelementen levert een mooi totaalbeeld op. En vergeet de communicatieve functie van de wanden niet. Mstyling geeft ze op verschillende manieren uitstraling en betekenis.

Muurwerk noemt ze dat.

  • Historische fabrieksbeelden van de opdrachtgever werden in een drie laags collage van fotolijsten opgehangen. Aan duidelijk zichtbare staaldraden, aangezien staal oorspronkelijk de basisgrondstof van het bedrijf was.

  • Levensgrote fotowanden bepalen de sfeer in dit kantoor inclusief trainingscentrum, waar de thema's sport en bewegen centraal staan. Bijpassende ruimtenamen versterken de corporate betekenis en beleving van het beeld.

  • Zo gaf Mstyling vorm aan het thema ┬┤menselijke maat┬┤ in een showroomzone waar ergonomie op de werkplek aan de orde is. Op de wand zijn ook getallen te herkennen die te maken hebben met instellingen van werktafels en kantoorstoelen.

  • Zwemvliezen + magneten = een levendig beeld van voetstappen op een kale kastenwand. Alle neuzen dezelfde kant uit, of loopt er 'iemand' uit de pas?

  • Een twaalf meter lange wand met een patchwork van diverse behangprints uit vervlogen tijden vertegenwoordigt de ziel van het gebouw. Zoals in een oud huis, waar je steeds iets meer ontdekt over de voorgaande bewoners, wanneer je de behanglagen afkrabt die door de jaren heen zijn aangebracht.

  • Deze kastenwand onderging een metamorfose tot kleurrijke blikvanger en creatief decor van een studioruimte.