• Het blijkt dat medewerkers in een uitdagende kantooromgeving extra worden geprikkeld tot presteren en het bedenken van creatieve oplossingen. Een motiverende werkomgeving kan zelfs mensen aan een organisatie binden. Bij Aspa werken de ‘witte boorden’ in een kleurrijk bloemenveld. Tientallen strekkende meters klaprozen en andere veldbloemen omringen de werkplekken.


  • In The Village Office van Aspa worden besloten binnenruimten afgewisseld door pleinen. Een concept dat met de styling verder kon worden vormgegeven. ‘Buiten’ kwamen bijvoorbeeld stationsklokken, een kauwgomballenautomaat en een fiets en een hond aan lantaarnpalen. De ‘binnenruimten’ kregen elk hun eigen sfeer. Zoals de bibliotheek met velours gordijnen en authentieke accessoires. Of de kiosk, waar designboeken en opvallende XL potloden in vitrinekasten het beeld bepalen


  • In de bedrijfsfitnessruimte van Aspa werd de buitensfeer van een park naar binnen gehaald. Met gras en Madeliefjes op de vloer en bomen tegen een luchtblauwe muur. De bomen doen dienst als kapstokken. Aan de picknicktafel kan natuurlijk ook heel goed gebrainstormd worden, wat de ruimte multifunctioneel maakt. Het lichtgevende konijn trekt de aandacht naar het eind van de gang. Om aan te geven dat er iets is te ontdekken achter die dichte deur.


  • In de wijk Manhattan van Aspa’s Village Office, vormen blokken en yellowcaps (NY taxi’s met magneten) een steeds wisselend en levendig straatbeeld op de lage kasten. Tijdens een kort gesprek op de werkvloer worden wolkenkrabbers gebouwd en krioelen taxi’s door de stad. Styling tot in detail, die mooi aansluit bij het dominante beeld van de vloer: gekleurd tapijt in blokkenpatroon, naar het schilderij Victory Boogie Woogie van Mondriaan.


  • Bij Aspa kan worden gewerkt in deze behaaglijke huiskamer met open haard. Mstyling voegde er huiselijke en speelse details aan toe. Zoals klokjes op de schouw, die dansen op het ritme van de seconde. En een installatie van gestapeld servies. Het is een verzameling van diverse stijlen, waar iedereen wel iets in kan herkennen van (bij moeder) thuis. De tegeltjestekst “Geniet van het leven, ‘t duurt maar even” op een nostalgisch schoteltje, is door het glazen planchet heen te lezen. De bonte serviesmix is ook een verwijzing naar de grafische en vintage trend in de woninginrichtingen van nu.