• Bij het Nederlands Instituut voor Sport en Bewegen weten ze hoe ze mensen uit hun luie stoel kunnen krijgen. De jonge en bevlogen medewerkers doen zelf niets liever. Ze werken dan ook met veel plezier in hun nieuwe gebouw, waar ze zich in de loop van de dag tussen diverse soorten werkplekken verplaatsen. Mstyling voegde er steps, een schommel, ballen, vliegers, stoepkrijt en meer aan toe. Elementen die zowel beweging als een plezierige werksfeer stimuleren.


  • Geen kale muren of willekeurige kunst voor NISB. Mstyling maakte een integraal plan voor visuals op wanden, glas, deuren en zelfs de vloer. Met sprekend beeld werden de identiteit, activiteiten en doelgroepen van NISB door het hele gebouw zichtbaar gemaakt. Dit resulteerde in een herkenbare en inspirerende omgeving voor zowel de eigen medewerkers als bezoekers. Bovendien werd de bewegwijzering met de visuals ondersteund.


  • Een mobile met beweegtips boven een tafel; zwemvliesstappen op kasten; swingende rollerskates in salontafels: Mstyling maakte diverse installaties van verzamelde beweegattributen. Allemaal positief en prikkelend, passend bij het gevoel van “meedoen met bewegen is leuk”, zoals NISB uitstraalt met haar campagnes. Doordat medewerkers ook eigen gebruiksartikelen inbrachten, werd de aankleding van hun werkomgeving extra passend en persoonlijk. Dat is de meerwaarde van maatwerk van Mstyling.